Ett paket kycklingfiléer
Ett eller två paket bacon
Ett paket sparris
2 små gula lökar
Ca 10 färska champinjoner
2 skivade tomater
(Svarta oliver och mozarella)
Grillkrydda, aromat, vitpeppar, italiensk salladskrydda, örtkryddor provencale
Dela kycklingfiléerna längs mitten så att det blir två hela filéer.
Lägg dom på på en plåt med bakplåtspapper.
Krydda med grillkrydda och aromat. Rulla in sparrisarna i bacon och sprid ut över kycklingen. Skiva löken och tryck ut ringar som fördelas över sparrisen. Släng på skiva tomat och champinjoner som är delade i 4 bitar.
Strö på oliverna. Om man vill kan man även skiva på lite mozarella.
Salta och peppra, på med italiensk salladskrydda och lite örter.
In i ugnen 200 grader tills kycklingen är klar. Ca 1/2 timme. Håll koll så att kycklingen inte blir torr.
Häll av skyn i en kastrull, släng i en kyckling buljongtärning, en skvätt soja och salt om det behövs.
I med Imat grädde/vanlig grädde
Red med lite mjöl och mjölkblandning.
Servera med pasta och eller en grönsallad <3
Mmmmmm!
Kram kram
Hej hej! Jag är en glad och social tjej på 33 år. Bor med min sambo och mina 3 underbara barn i ett hus på landet. Mitt liv kretsar runt vikt, matlagning och inredning. Efter en viknedgång på drygt 50 kilo så kommer min blogg handla mycket om kampen att hålla vikten och att försöka att äta rätt men också om hur livet kan se ut och påverka en efter en kraftig viktnedgång. Och självklart kommer jag även att skriva om mitt liv som studerande,städgalna,kakbakande, översociala 3 barns mamma :) Följ mig i mitt liv som Veronica
I min familj ingår:
Son Johan F: 00-05-10
Dotter Isabell F: 04-04-29
Dotter Elise F: 08-11-27
KONTAKT: [email protected]